Zone Denmark Nova One Såpedispenser

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Nova One Såpedispenser

  • Spar 30 %
Zone

Zone Denmark Nova One Såpedispenser

Stilren såpedispenser i porselen fra den prisvinnende baderomserien Nova One. Med sin ensfargede stil, rene linjer og soft touch overflate sprer det ro og harmoni på badet – hjemmets viktigste velværerom. Kombiner med annet baderomstilbehør i Nova serien for et helhetlig og stilrent uttrykk på badet. Finnes i flere ulike lekre fargealternativer.
Varenummer:
330160
Overflate:
Matt
Material(er):
Porselen og plast
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. H11,5 cm. 0,25 l
  2. Nova One oser av luksus og spa-stemning med sin lekre soft touch-overflate og bløte formspråk
  3. Nova One hyller designer Thomas Dudzinski, det enkle, ærlige og karakterfulle uttryk. Det har gitt serien en German Design Award 2017 pris for “særlig vellykkede løsninger”
  4. Kombiner med annet baderomstilbehør i Nova serien for et helhetlig og stilrent uttrykk på badet
  5. Finnes i flere ulike lekre fargealternativer


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Porselen og plast
Leverandør:
Zone
Serie:
Nova One
Overflate:
Matt
Høyde:
11,5 cm
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00