Smedbo SIDELINE Dobbel dusjkurv

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Smedbo

Smedbo SIDELINE Dobbel dusjkurv

Smedbo

Smedbo SIDELINE Dobbel dusjkurv

SIDELINE dobbel dusjkurv i polert krom. Dusjkurven er utstyrt med to kroker for å henge shampooflasker, dusjbørster etc. på. Smedbos dusjkurver ruster ikke, da de er lagd i massiv messing. Skjult innfestning.
Varenummer:
DK3041
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Praktisk til oppbevaring av dusjartikler
  2. Kurver med størrelse 25 x 10,3 cm


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Messing
Leverandør:
Smedbo
Serie:
SIDELINE
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
25 cm
Høyde:
76,5 cm
Dybde:
10,3 cm
Egenskaper:
Vegghengt
Smedbo logo

Kvalitetsleverandør

Smedbo er i dag markedsledende i Skandinavia og en viktig aktør i Europa og USA. Suksessen er basert på et langt og omfattende utviklingsarbeid som er gjort for å sikre et høyt kvalitetsnivå, og også på et vern om den klassiske skandinaviske designen som produktene representerer. Med sin store produktkunnskap og sin kvalitetsbevissthet tilhører Smedbo en eksklusiv gruppe produsenter som gir 10 års garanti på nesten alle sine produkter.

0 Klikk & hent kr 0,00