Tiger 2-Store Clip On Dusjkurv

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Tiger

Tiger 2-Store Clip On Dusjkurv

Tiger

Tiger 2-Store Clip On Dusjkurv

Clip on dusjkurv i plast med silikonbeskyttelse for oppbevaring på badet. En praktisk og smart løsning hvor flasker og sjampo kan oppbevares i den våte delen, mens håndkle, klokker og mobil er på et trygt sted på den tørre delen. Kurven festes på en 6-8 mm tykk glassvegg ved bruk av en sterk klemme. Finnes i forskjellige farger.
Varenummer:
1500310146
Velg farge
Hvit Sort
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. En praktisk og smart løsning
  2. Silikonbeskyttelse som forhindrer riper på glasset
  3. Oppbevaringsplass for flasker og sjampo i den våte delen, mens håndkle, klokke og telefon har et trygt sted på den tørre siden av dusjveggen
  4. Finnes i flere farger


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Leverandør:
Tiger
Serie:
Clip-on
Overflate:
Matt
Bredde:
20,8 cm
Høyde:
10,6 cm
Dybde:
23,3 cm
Inkludert:
Silikonbeskyttelse

Kvalitetsleverandør

Tiger eies av det nederlandske selskapet Coram Group, som eier flere selskaper i Europa bl.a. Coram Nordic, Sealskin og Geesa. Tiger er et ledende merke i Europa innen baderomsinnredning.

0 Klikk & hent kr 0,00