Zone Denmark Tilbehørspakke

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Tilbehørspakke

  • Spar 498 kr
Zone

Zone Denmark Tilbehørspakke

Tilbehørspakke i sort som inkluderer pedalbøtte, såpedispenser og toalettbørste i flott moderne design fra Zone Denmark. Pedalbøtte med soft touch overflate i et elegant uttrykk. Et praktisk pedalspann som rommer 3 liter. Ensfarget toalettbørste i stentøy med soft touch overflate og utskiftbar børste, og såpedispenser i porselen fra den prisvinnende baderomserien Nova One.
Varenummer:
P003053
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dimensjon pedalbøtte: Høyde 23,5 cm x Diameter 20,5 cm. Materiale i ABS-plast
  2. Dimensjon såpedispenser: Høyde 11,5 cm. 0,25 l. Finnes i flere ulike lekre fargealternativer
  3. Dimensjon toalettbørste: Høyde 37 cm x Diameter 10,3 cm
  4. Alle produktene er fra serien Nova One, som vant German Design Award 2017 for «spesielt vellykkede løsninger», en pris som deles ut til engasjerte bedrifter og designere
  5. Med sitt myke formspråk, ensfargede look og rene linjer sprer serien både ro og harmoni på badet – hjemmets viktigste velværerom


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Zone
Serie:
Nova One
Inkludert:
Pedalbøtte, såpedispenser og toalettbørste
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00