Zone Denmark UME Pedalbøtte

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark UME Pedalbøtte

Zone

Zone Denmark UME Pedalbøtte

Pedalbøtte med Soft touch-overflate og et design som er utformet slik at avfallsposen ikke er synlig fra utsiden. Pedalbøtten rommer 4 liter.
Varenummer:
330406
Overflate:
Matt
Material(er):
Plast
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Elegant utseende


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
Plast
Leverandør:
Zone
Serie:
UME
Overflate:
Matt
Høyde:
22 cm
Volum:
4 Liter
Diameter:
19,5 cm
Egenskaper:
Med pedal
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00