Zone Denmark Nova Pedalbøtte

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Zone

Zone Denmark Nova Pedalbøtte

Zone

Zone Denmark Nova Pedalbøtte

Pedalbøtte med Soft touch-overflate fra Nova-serien til Zone Denmark. Pedalspanden fra Nova badserie spreder ro og harmoni på badeværelset. Serien skaper en fornemmelse av luksus med sin uimotståelige, lekre soft touch-overflate med detaljer i stål-look og et bløtt formspråk.
Varenummer:
330131
Overflate:
Matt
Material(er):
Plast
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Lekkert design
  2. Soft-touch overflate


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
Plast
Leverandør:
Zone
Serie:
Nova
Overflate:
Matt
Høyde:
29 cm
Volum:
5 Liter
Diameter:
23 cm
Egenskaper:
Med pedal
Zone logo

Kvalitetsleverandør

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

0 Klikk & hent kr 0,00