Macro Care Dusjsete

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Macro Design

Macro Care Dusjsete

Macro Design

Macro Care Dusjsete

Dusjsete fra Macro i serien Care med materiale i slitesterke Corian. Corian er et svært slitesterkt og utprøvd materiale, som også brukes til kjøkkenbenkeplater og servanter. Klappsete er praktisk og kan foldes ned når det ikke er i bruk. Testet og godkjent for montering rett på vegg med klargjorte stendere. Bredde 26,5 cm og dybde 33,5 cm. Pris uten dusjkabinett.
Varenummer:
6225355
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Praktisk og rengjøringsvennlig klappsete i slitesterkt materiale
  2. Kan foldes ned når det ikke er i bruk
  3. Opphenget er laget i anodisert aluminium
  4. Testet og godkjent for montering rett på vegg med klargjorte stendere
  5. Bredde 26,5 cm og dybde 33,5 cm


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Corian
Leverandør:
Macro Design
Serie:
Care
Bredde:
26,5 cm
Dybde:
33,5 cm
Egenskaper:
Vegghengt
Ikke inkludert:
Dusjkabinett

Dokumentasjon

Macro Design logo

Kvalitetsleverandør

Ved oppstarten i 1985 var vi en ren dusjprodusent. Men, takket være kundenes tillit har vi mot til å vokse. Kjennetegnet for vårt sortimentsutvikling er å utvikle innovative kvalitetsprodukter for fremtidens baderom. Vårt fokus er å kunne tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset for baderommets tøffe miljø. Vi kompromisser helt enkelt aldri med kvaliteten på våre produkter. Takket være stort kvalitetsfokus, så kan vi også gi markedets mest sjenerøse produktgarantier.

0 Klikk & hent kr 0,00