Beslagsboden Enkelkrok

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Beslagsboden

Beslagsboden Enkelkrok

Beslagsboden

Beslagsboden Enkelkrok

Selvklebende enkelkrok i rustfritt stål. For montering, fjern beskyttelsesfilmen og plassér produktet på ønsket plass. Finnes i flere ulike fargealternativer.
Varenummer:
BB1090
Overflate:
Matt
Velg farge
Krom Sort
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Krok til håndkle
  2. Enkel og stilren design krok
  3. Praktisk og enkel montering


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Rustfritt stål
Leverandør:
Beslagsboden
Overflate:
Matt
Form:
Rund
Diameter:
4,8 cm
Beslagsboden logo

Kvalitetsleverandør

Med lekre innredningsdetaljer fornyer og forvandler du hjemmet ditt raskt og enkelt. Beslagsboden tilbyr et stort utvalg av designprodukter av høy kvalitet. Velg mellom ulike kroker, dørknotter og skuffehåndtak, og ikke minst markedets bredeste utvalg av håndtak for både innerdører og ytterdører. Til inngangspartiet ditt finner du husnummer, ringeklokker og dørhammere, og til badet ditt en rekke baderomstilbehør. Uansett om du liker et moderne stilrent formspråk, rustikt antikt eller klassisk eleganse, så har vi det du trenger.

0 Klikk & hent kr 0,00