VikingBad SunWac Klortabletter

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Vikingbad

VikingBad SunWac Klortabletter

Vikingbad

VikingBad SunWac Klortabletter

SunWac klortabletter som pleiemiddel til utendørs massasjekar. Inneholder 100 stk. klortabletter som brukes for å klore vannet i utespaet. Produktet er tilsatt organisk egyptisk myntekstrakt som gir vannet en deilig avslappende duft, samtidig sikrer klorinnholdet i tabletten at du bader i rent vann.
Varenummer:
6137322
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dosering: 2 tabletter per 1000 liter vann før bading og 1 tablett etter bad.
  2. Klortablettene er utviklet i Danmark, passer til alle vanntyper i Norden og er et av Skandinavias mest solgte spaprodukt.
  3. Tablettene skal enkelt tilføres karet før og etter bading, i et antall som avhenger av størrelsen på badet. På den måten slipper du tidkrevende klormålinger og avanserte doseringsveiledninger.
  4. Kontroller badevannet jevnlig med teststrips og juster verdier til: Klor 1,0 - 3,0 mg/L, pH 7,0 - 7,4, Alkalitet 80 - 120 mg/L.
  5. For 500 - 3 000 liter.


Tekniske detaljer

Leverandør:
Vikingbad

Dokumentasjon

VikingBad logo

Kvalitetsleverandør

Med fokus på kvalitet og trygghet for alle. VikingBad leverer baderomsprodukter og utendørs massasjekar. Stilrene produkter av god kvalitet

0 Klikk & hent kr 0,00