VikingBad Filter Cleaner

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Vikingbad

VikingBad Filter Cleaner

Vikingbad

VikingBad Filter Cleaner

Filter Cleaner for rengjøring av filterpatronene til utendørs spabad. Et konsentrert rensemiddel som fjerner smuss, fett, lotion og lignende som kan sitte fast i filterpatronen.
Varenummer:
6137311
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Filteret på spabad samler opp mange former for smuss når det er i bruk. Det dannes dermed et belegg på filteret, som til slutt ikke lenger kan rense vannet. Filter Cleaner rengjør dette filteret.
  2. Ta filteret ut av filterhuset og rens for synlig smuss. Sett i bløt i en oppløsning av 1 dl Filter Cleaner og vann i minst 12 timer. Skyll grundig med rent, varmt vann. Filteret er så klart til bruk igjen.
  3. Et spesialprodukt utviklet spesielt for rengjøring av filterpatronene i spabadet.
  4. H302 Farlig ved svelging / H314 Gir alvorlige etseskader på hud og øyne / H410 Meget giftig med langtidsvirkning for liv i vann.


Tekniske detaljer

Leverandør:
Vikingbad

Dokumentasjon

VikingBad logo

Kvalitetsleverandør

Med fokus på kvalitet og trygghet for alle. VikingBad leverer baderomsprodukter og utendørs massasjekar. Stilrene produkter av god kvalitet

0 Klikk & hent kr 0,00