VikingBad Biofilm Cleaner

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Vikingbad

VikingBad Biofilm Cleaner

Vikingbad

VikingBad Biofilm Cleaner

Biofilm Cleaner fjerner effektivt bakterieholdig biofilm fra spabadets rørsystem. Dersom rør og slanger i spabadet ikke holdes fri for biofilm og bakterier, er det umulig å opprettholde en tilfredsstillende vannkvalitet i badet.
Varenummer:
6137303
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dosering: tilsett en hel flaske = 500 ml Biofilm Cleaner for rensing av utendørs bad med et vanninnhold på 1 000 til 3 000 liter.
  2. Benyttes 2-4 ganger i året i forbindelse med vannskifte, eller hvis du opplever store problemer med vannkvaliteten.
  3. Biofilm Cleaner er en videreutvikling av det kjente produktet Pipe Cleaner, som brukes på innendørs massasjebad, og kan defineres som en flytende skurebørste.
  4. OBS: Bad ikke i vann som er tilsatt Biofilm Cleaner.


Tekniske detaljer

Leverandør:
Vikingbad

Dokumentasjon

VikingBad logo

Kvalitetsleverandør

Med fokus på kvalitet og trygghet for alle. VikingBad leverer baderomsprodukter og utendørs massasjekar. Stilrene produkter av god kvalitet

0 Klikk & hent kr 0,00