VikingSpa Morild Massasjebad

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
VikingBad

VikingSpa Morild Massasjebad

VikingBad

VikingSpa Morild Massasjebad

Morild er et stilrent utendørs massasjebad utstyrt med 61 dyser i rustfritt stål og 2 pumper som gir en meget god massasjeeffekt. Utespaet er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter og skal gi full massasje av rygg, legger, lår og føtter. Spaet er også utstyrt med stereo, LED-lys, vannfall, to kapteinseter og et liggesete. Badet har et innvendig skall i fargen «sterling silver» og utvendig panel i grått. Badet er beregnet for 6-7 personer og har badevolum på 1400 liter.
Varenummer:
6135098
Lengde:
230 cm
Volum:
1400 Liter
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Morild er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter hvor fokuset har vært kroppens anatomi og utespaet er skreddersydd og ergonomisk testet for å gi optimal massasje i hvert sete. Badet skal gi full massasje av rygg, legger, lår og føtter. Bruk av massasjebadet kan være et godt supplement til annen behandling for ergonomiske plager.
  2. Liggesetet er formet for å støtte opp rundt kroppen og har en ergonomisk utførelse. Her kan man strekke seg ut og bare nyte den deilige massasjeopplevelsen.
  3. Et kapteinsete er designet for å romme en person, og gir optimal komfort og hydroterapi. Ved hjelp av målrettede dyser kan man massere skuldre, nakke, rygg og legger. Her er det muligheter for å enten sitte på et høyere nivå for å kjøle seg ned og samtidig få massasje på bakside av legger, eller stå på kne og få massasje på fremsiden av lårene.
  4. Alle sittesetene har forskjellig dybde slik at massasjebadet passer godt for personer i de fleste høyder.
  5. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg.


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Leverandør:
VikingBad
Serie:
Morild
Overflate:
Matt
Lengde:
230 cm
Bredde:
230 cm
Høyde:
100 cm
Volum:
1400 Liter
Type:
Utendørs
Inkludert:
Glassfiberforsterket lokk, startsett med pleiemidler og stereo
VikingBad logo

Kvalitetsleverandør

Med fokus på kvalitet og trygghet for alle. Viking Bad leverer baderomsprodukter og utendørs massasjekar. Stilrene produkter av god kvalitet

0 Klikk & hent kr 0,00