Sunwind Superdassen uten strøm

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Sunwind Gylling

Sunwind Superdassen uten strøm

Sunwind Gylling

Sunwind Superdassen uten strøm

Biotoalett leveres komplett med 5 løse beholdere, takhatt og stuss for drenering av overskuddsveske. Vi anbefaler at du i tillegg velger en vindvifte eller 12 volts vifte til ventilering av toalettet. Superdassen er et velutprøvd system på hytter uten strøm. Valgfri type toalettstol kommer i tillegg. Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter uten strøm. Det eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet - 65 cm. Fordelen med Superdassen er at avfallet får lang tid til å kompostere. Dette er med på å sikre at sluttproduktet er en fin og luktfri kvalitetskompost som ikke gir ubehag ved tømming. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
700004
Høyde:
64 cm
Material(er):
Plast
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Luktfri
  2. Enkel å tømme
  3. Ingen kapasitetsbegrensning
  4. Svært driftsikker
  5. Kan monteres på alle hytter uten strøm


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Leverandør:
Sunwind Gylling
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
123 cm
Høyde:
64 cm
Vekt:
45 kg
Volum:
50 Liter
Type:
Biologisk
Inkludert:
toalett, 5 løse beholdere under gulv, ventilasjon, takhatt og stuss for drenering av overskuddsvæske
Ikke inkludert:
Toalettsete, vifteløsning og toalettstol

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M. Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjente leverandører som Sony, Samsung og Sanyo. Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”.

0 Klikk & hent kr 0,00