Sunwind Superdassen

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Sunwind

Sunwind Superdassen

Sunwind

Sunwind Superdassen

Biotoalett leveres komplett med 5 løse beholdere, takhatt og stuss for drenering av overskuddsveske. Vi anbefaler at du i tillegg velger en vindvifte eller 12 volts vifte til ventilering av toalettet. Superdassen er et velutprøvd system på hytter uten strøm. Valgfri type toalettstol kommer i tillegg. Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter uten strøm. Det eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet - 65 cm. Fordelen med Superdassen er at avfallet får lang tid til å kompostere. Dette er med på å sikre at sluttproduktet er en fin og luktfri kvalitetskompost som ikke gir ubehag ved tømming. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
700004
Høyde:
64 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Luktfri
  2. Enkel å tømme
  3. Ingen kapasitetsbegrensning
  4. Svært driftsikker
  5. Kan monteres på alle hytter uten strøm


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Leverandør:
Sunwind
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
123 cm
Høyde:
64 cm
Vekt:
45 kg
Type:
Biologisk
Inkludert:
toalett, 5 løse beholdere under gulv, ventilasjon, takhatt og stuss for drenering av overskuddsvæske
Ikke inkludert:
Toalettsete, vifteløsning og toalettstol

Dokumentasjon

Sunwind logo

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp i 1912. Sunwind-gruppen er i dag Nordens største aktør i hytte, grill- og fritidsmarkedet. Sunwind er en komplett leverandør av løsninger for en mer komfortabel fritid.

0 Klikk & hent kr 0,00