Sunwind Superdassen med strøm

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Sunwind Gylling

Sunwind Superdassen med strøm

Sunwind Gylling

Sunwind Superdassen med strøm

Hyttetoalett Leveres komplett med 5 løse beholdere, elektrisk vifte (230 volt), takhatt, stuss for drenering av overskuddsveske og varmekabler. Varmekabelen øker fordampningen av væske og komposteringsprosessen går raskere. Valgfri toalettstol kommer i tillegg. Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter, både med og uten strøm. Eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet – 65 cm. Dreiemekanismen gjør det enkelt å bytte store løse beholdere hvor avfallet komposteres. Superdassen er et luktfritt alternativ og en videreutvikling av tidligere modeller med samme prinsipper. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
700003
Høyde:
65 cm
Material(er):
Plast
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Med eller uten strøm
  2. Forbedret tømmeluke
  3. Ingen kapasitetsbegrensning
  4. Grønn beholder gir høyere temperatur i sola
  5. Svært enkelt å tømme


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Leverandør:
Sunwind Gylling
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Høyde:
65 cm
Vekt:
45 kg
Volum:
50 Liter
Type:
Biologisk
Inkludert:
Elektrisk vifte, toalett og varmekabler
Ikke inkludert:
Stol

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M. Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjente leverandører som Sony, Samsung og Sanyo. Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”.

0 Klikk & hent kr 0,00