Sunwind Gassalarm

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Sunwind Gylling

Sunwind Gassalarm

Sunwind Gylling

Sunwind Gassalarm

Gassalarm 12/230 volt. Gassalarm for hus, hytte, campingvogn, båt og kjøkken. Både for bruk med 12 og 230 volt. Sensoren reagerer på tettheten av gasser i luften og vil gi en høy varlslingslyd ved deteksjon. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
465050
Lengde:
20 cm
Høyde:
0,8 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. For hus, hytte, campingvogn, båt og kjøkken


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit og sort
Materiale:
Plast
Leverandør:
Sunwind Gylling
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Lengde:
20 cm
Bredde:
10 cm
Høyde:
0,8 cm
Vekt:
0,2 kg

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M. Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjente leverandører som Sony, Samsung og Sanyo. Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”.

0 Klikk & hent kr 0,00