Sunwind Home Away Kaffetrakter

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Sunwind

Sunwind Home Away Kaffetrakter

Sunwind

Sunwind Home Away Kaffetrakter

Kaffetrakter for gassbluss. Med Home Away kaffetrakter kan du lage kaffe der du måtte være enten du er på hytta, telttur, stranden, eller på grillen i hagen hjemme. Denne kaffetrakteren brygger kaffe ved hjelp av hvilken som helst varmekilde, gassbluss, kullgrill eller ild, helt uten strøm. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
400030
Høyde:
34 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Kaffekoker Sunwind Home Away for Gassbluss er en kaffetrakter som gjør at du kan drikke kaffe hvor du enn er, på hytten, på utflukt, stranden eller på grillen i hagen hjemme
  2. 10 kopper brygges på 9 minutter
  3. Brygger opp til 12 kopper


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Sunwind
Overflate:
Blank
Bredde:
22 cm
Høyde:
34 cm
Vekt:
3 kg
Dybde:
23 cm

Dokumentasjon

Sunwind logo

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp i 1912. Sunwind-gruppen er i dag Nordens største aktør i hytte, grill- og fritidsmarkedet. Sunwind er en komplett leverandør av løsninger for en mer komfortabel fritid.

0 Klikk & hent kr 0,00