Sunwind Chef Gasskomfyr

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Sunwind Gylling

Sunwind Chef Gasskomfyr

Sunwind Gylling

Sunwind Chef Gasskomfyr

Gasskomfyr er et prisgunstig alternativ for deg som ønsker god plass til både koking, steking og baking. Komfyrene kan benyttes i alle hytter, men er spesielt egnet i hytter som ikke har innlagt strøm. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
340026
Lengde:
60 cm
Høyde:
85 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Termostatstyrt stekeovn med grillelement
  2. Fire kraftige gassbluss med manuell tenning
  3. Praktisk lokk som kan brukes som ekstra arbeidsbenk
  4. Utstyrt med 4 gassbluss og har termostatstyrt stekeovn
  5. Testvinner


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Sunwind Gylling
Serie:
Chef
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Lengde:
60 cm
Bredde:
50 cm
Høyde:
85 cm
Vekt:
36 kg
Ikke inkludert:
Gassregulator og gassregulatorsett

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M. Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjente leverandører som Sony, Samsung og Sanyo. Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”.

0 Klikk & hent kr 0,00