Sunwind Cuisine Bordkomfyr

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Sunwind Gylling

Sunwind Cuisine Bordkomfyr

Sunwind Gylling

Sunwind Cuisine Bordkomfyr

Cuisine er en praktisk bordkomfyr for små hyttekjøkken så vel som for jaktlaget på tur. Komfyren har fire gassbluss og gasstekeovn med grillelement. Både stekeovn og gassbluss er utstyrt med tennsikring som stenger av for gassen dersom flammen skulle slokke. Bordkomfyren leveres med lokk som beskytter mot fettsprut, men også gir ekstra plass på kjøkkenet når ovnen ikke er i bruk. Lokket kan enkelt tas av. Merk: Bordkomfyren må plasseres på et ikke-brennbart materiale som underlag. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
340004
Lengde:
50 cm
Høyde:
45 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Plasseringsvennlig
  2. Elektrisk tenning
  3. Praktisk lokk som kan brukes som ekstra arbeidsbenk
  4. Fire kraftige gassbluss med elektrisk tenning 230V
  5. Termostatstyrt stekeovn med grillelement


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Sunwind Gylling
Serie:
Cuisine
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Lengde:
50 cm
Bredde:
55 cm
Høyde:
45 cm
Vekt:
19 kg
Ikke inkludert:
Gassregulator

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M. Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjente leverandører som Sony, Samsung og Sanyo. Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”.

0 Klikk & hent kr 0,00