Sunwind Ventus 100 Gasskjøleskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Sunwind

Sunwind Ventus 100 Gasskjøleskap

Sunwind

Sunwind Ventus 100 Gasskjøleskap

Ventus 100 i hvit er et kompakt og praktisk gasskjøleskap egnet for hytter med litt mindre plass. Skapet har også 10 liters fryseboks hengslet for enkel åpning. Fryseboksen er hengslet for enkel åpning – uten at det er nødvendig med plass for å åpne kjøleskapsdøren helt. Skapet er produsert i hvit utførelse. Døren kan hengsles om. Kjøleskapet er termostatregulert og har batteritenning som gjør det enkelt å tenne. Sunwind Ventus er flotte gasskjøleskap med kriteriene kvalitet, driftsikkerhet, og design i høysetet. Kjøleskapene har et stilrent utseende som gjør at de passer inn i de fleste miljøer. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
541910
Høyde:
78 cm
Lengde:
59,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Driftsikkert
  2. Batteritenning
  3. Passer under kjøkkenbenken
  4. Innebygget fryseboks


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Sunwind
Lengde:
59,5 cm
Bredde:
51 cm
Høyde:
78 cm
Vekt:
35 kg
Ikke inkludert:
Gassregulator og gassregulatorsett

Dokumentasjon

Sunwind logo

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp i 1912. Sunwind-gruppen er i dag Nordens største aktør i hytte, grill- og fritidsmarkedet. Sunwind er en komplett leverandør av løsninger for en mer komfortabel fritid.

0 Klikk & hent kr 0,00