Sunwind Cilindro Badstueovn

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Sunwind Gylling

Sunwind Cilindro Badstueovn

Sunwind Gylling

Sunwind Cilindro Badstueovn

Badstueovn med store steinmagasin tilbyr luksuriøse bad. Du kan nyte et fuktig badstuebad, selv ved lavere temperaturer, badstuebadet kan derfor nytes over lengre tid. Det nyeste medlemmet av Cilindro-familien sørger for at også små badstuer kan nyte fordelene av en stor steinoverflate. Cilindros høye, pilarformede design gjør den til en perfekt erstatning for veggmonterte ovner der plassen er liten. Det nyeste medlemmet av Cilindro-familien sørger for at også små badstuer kan nyte fordelene av en stor steinoverflate. Passer badstuer på 6-9 m3. Pris uten badstuesteiner. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
675438
Lengde:
25,5 cm
Bredde:
25,5 cm
Høyde:
134 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Lekkert design kombinerer tradisjonelle materialer av høy kvalitet
  2. Enkelt å kaste vann på - høy luftfuktighet gir en mer behagelig badstue
  3. Rask, lydløs oppvarming
  4. Høy varmekapasitet
  5. Passer en liten badstue


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
Sunwind Gylling
Form:
Rett
Lengde:
25,5 cm
Bredde:
25,5 cm
Høyde:
134 cm
Vekt:
75 kg
Effekt:
6,6 kW
Ikke inkludert:
Badstuesteiner

Kvalitetsleverandør

Sunwind Gylling er en del av det svenske selskapet AB Gylling Co som ble startet opp av Bertil Gylling i 1912. I 1928 slo selskapet gjennom med egen produksjon av radioapparater - ”Centrum, radioen med den underbara tonen”. Suksessen fortsatte, og på 50- og 60- tallet hadde Gylling internasjonal fremgang med Centrum Snabbtelefoner som ble solgt til L.M. Ericsson i 1967. Under ledelse av grunnleggerens sønn har Gylling siden den gang arbeidet med kjente leverandører som Sony, Samsung og Sanyo. Gylling har hatt salgsavdeling i Norge helt siden 1968, og har siden den gang jobbet etter slagordet ”brings innovations into business”.

0 Klikk & hent kr 0,00