Vitra Plain Color Veggflis

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Vitra

Vitra Plain Color Veggflis

Vitra

Vitra Plain Color Veggflis

Veggflis i klassisk hvit farge. Ren veggflis som ikke kan brukes på gulv. Finnes i blank og matt overflate.
Varenummer:
VIT-204050
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Vitra er en av Tyrkias største produsenter av keramiske fliser som passer til de aller fleste formål. Vitra jobber mot en bærekraftig fremtid og følger Blue Life prinsippene
  2. Plain Color flisene er rene veggfliser, det vil si at de ikke kan brukes på gulv
  3. Vannopptak >10%. Flisene er glasert
  4. Store fliser egner seg godt til en skandinavisk dempet interiørstil hvor en bruker samme flis på gulv og vegg. Små fliser gir deg kreative muligheter. Flisene kan monteres vertikalt eller horisontalt, rett over hverandre, forbandt eller i fiskebeinsmønster
  5. Utvalget kan variere fra butikk til butikk. Ta kontakt med din nærmeste butikk for mer info


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Vitra
Serie:
Plain Color
Lengde:
40 cm
Bredde:
20 cm
Vitra logo

Kvalitetsleverandør

Vitra er en av Tyrkias største produsenter av keramiske fliser som passer til de aller fleste formål. Vitra jobber mot en bærekraftig fremtid og følger Blue Life prinsippene. Født og oppvokst i det kulturelle moderlandet til keramikk og bad, er Vitra blant få selskaper som er i stand til å designe, utvikle og produsere alle produktene som brukes i et bad.

0 Klikk & hent kr 0,00