Quintessenza Pigmento Gulv- og veggflis

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Quintessenza

Quintessenza Pigmento Gulv- og veggflis

Quintessenza

Quintessenza Pigmento Gulv- og veggflis

Gulv- og veggflis som er laget av tørrpresset flis betegnet som porcellanato. Flisen blir i hovedsak brukt på vegg, men kan også brukes på gulv grunnet kvaliteten de produseres i. Finnes i forskjellige farger.
Varenummer:
QUI-PGM107M
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Quintessenza er en italiensk produsent av fliser til det private hjem, med spennende design og tidsriktige farger. Selskapet tilbyr et stort utvalg av småformat fliser med overflater som er et resultat av design, utvikling gjennom en kombinasjon av minimalistisk, tradisjonell og moderne design. Med en kreativ og geometrisk presisjon
  2. Fuger og leggemønster kan fremeheves med kontrastfarger i fugen, enten med nøytrale nyanser i grått eller kulørsterke farger som grønn, blå, rosa eller gul
  3. Flis har mange bruksområder og egner seg like godt til baderom som til gang, stue eller som veggflis
  4. Fliser gir deg enkel vedlikehold og rengjøring, samtidig som det er miljøvennlig og slitesterkt
  5. Utvalget kan variere fra butikk til butikk. Ta kontakt med din nærmeste butikk for mer info


Tekniske detaljer

Farge:
Verde
Leverandør:
Quintessenza
Serie:
Pigmento
Lengde:
37 cm
Bredde:
6 cm
Quintessenza logo

Kvalitetsleverandør

Quintessenza er en italiensk produsent av fliser til det private hjem, med spennende design og tidsriktige farger. Selskapet tilbyr et stort utvalg av småformat fliser med overflater som er et resultat av design, utvikling gjennom en kombinasjon av minimalistisk, tradisjonell og moderne design. Med en kreativ og geometrisk presisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00