DOM Mun Gulv- og veggflis

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
DOM

DOM Mun Gulv- og veggflis

DOM

DOM Mun Gulv- og veggflis

Flis i et klassisk design med hvit farge. Flisen har en matt overflate, og er enkel å vedlikeholde og rengjøre, samtidig som flisen er miljøvennlig og slitesterk. Finnes i forskjellige størrelser og farger.
Varenummer:
DOM-DMU611R
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. DOM er en italiensk produsent av keramisk fliser i både store og små formater. DOM tilbyr aktuelle og effektive tjenester med kreativitet og effektivitet, for å bedre forstå trender og endringer som vil komme i fremtiden
  2. Hvite fliser på baderomsveggene er enkle å kombinere med alle slags gulvfliser. Velg matt overflate om du ønsker en rolig stemning, eller blank for en mer glossy look
  3. Store fliser egner seg godt til en skandinavisk dempet interiørstil hvor en bruker samme flis på gulv og vegg
  4. Fliser gir deg enkel vedlikehold og rengjøring, samtidig som det er miljøvennlig og slitesterkt
  5. Utvalget kan variere fra butikk til butikk. Ta kontakt med din nærmeste butikk for mer info


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
DOM
Serie:
Mun
Lengde:
60 cm
Bredde:
60 cm
DOM logo

Kvalitetsleverandør

DOM er en italiensk produsent av keramisk fliser i både store og små formater. DOM tilbyr aktuelle og effektive tjenester med kreativitet og effektivitet, for å bedre forstå trender og endringer som vil komme i fremtiden.

0 Klikk & hent kr 0,00