DOM District Mosaikkflis

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
DOM

DOM District Mosaikkflis

DOM

DOM District Mosaikkflis

Flis med rette kanter i en moderne beige farge. Fliser gir deg enkel vedlikehold og rengjøring, samtidig som det er miljøvennlig og slitesterkt. Flisen finnes i forskjellige størrelser og farger.
Varenummer:
DOM-DDCM20R
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. DOM er en italiensk produsent av keramisk fliser i både store og små formater. DOM tilbyr aktuelle og effektive tjenester med kreativitet og effektivitet, for å bedre forstå trender og endringer som vil komme i fremtiden
  2. Tykkelse 10 og 20 mm
  3. Store fliser egner seg godt til en skandinavisk dempet interiørstil hvor en bruker samme flis på gulv og vegg
  4. Ved fliser av mindre størrelse er det viktig å ta stilling til fugefargen. Hvis en ønsker å fremheve formen på flisen kan en velge en fug i kontrastfarge, mens hvis en ønsker en mer diskrét fug bør en velge en nyanse som er ton-i-ton med flisen
  5. Fliser gir deg enkel vedlikehold og rengjøring, samtidig som det er miljøvennlig og slitesterkt


Tekniske detaljer

Farge:
Beige
Leverandør:
DOM
Serie:
District
Lengde:
5 cm
Bredde:
5 cm
DOM logo

Kvalitetsleverandør

DOM er en italiensk produsent av keramisk fliser i både store og små formater. DOM tilbyr aktuelle og effektive tjenester med kreativitet og effektivitet, for å bedre forstå trender og endringer som vil komme i fremtiden.

0 Klikk & hent kr 0,00