Laga Hygiene Toalettsete

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Laga

Laga Hygiene Toalettsete

Laga

Laga Hygiene Toalettsete

Toalettsete i hvit med soft close og quick release, samt polygiene-effekt som hemmer bakterieveksten 24 timer i døgnet. 10 års garanti. Et universalsete som passer de fleste toaletter.
Varenummer:
60159172
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Med en enkel og brukervennlig montering, samt høy kvalitet og funksjonalitet, kan Hygiene toalettsete være et godt valg for alle som ønsker et praktisk og hygienisk toalettsete til badet sitt
  2. 10-års garanti. Produsert i Danmark
  3. Mål: Bredde 37 x Dybde 41,5 – 45,5 cm
  4. Utstyrt med både soft close og quick release. Soft close funksjonen betyr at setet lukkes mykt og stille, og quick release gjør det enkelt å ta av setet og lokket for rengjøring av hele toalettet


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Laga
Serie:
Hygiene

Dokumentasjon

Kvalitetsleverandør

Laga er vår egen merkevare med bredt utvalg av kvalitetsprodukter til badet. Produktene til Laga kjennetegnes av at det er moderne, nordisk og naturlig. Designet er av tidløs kvalitet, utvalgt av dyktige fagfolk. Laga får du kun hos VVS Norge.

0 Klikk & hent kr 0,00