Geberit Duofix Sigma Sisternepakke

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Geberit

Geberit Duofix Sigma Sisternepakke

Geberit

Geberit Duofix Sigma Sisternepakke

Sisternepakke for vegghengte toaletter som inkluderer Duofix Sigma innbyggingssisterne, strømforsyningssett og DuoFresh-modul med automatisk start. Modulen finnes i krom og grå. Passer til alle Sigma-betjeningsplater. 112 cm.
Varenummer:
PK20067
Høyde:
112 cm
Velg farge
Grå Krom
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Mål innbyggingssisterne B50 x H112 x D12 cm. Passer til alle Sigma-betjeningsplater
  2. For vegghengte toaletter med dybde inntil 62 cm. For enkeltskyll, dobbeltskyll eller skyll-stopp-skyll. Sisternen er tilpasset for alle toaletter med boltavstand på 180 og 230 mm samt AquaClean toaletter
  3. DuoFresh-modul med automatisk start og innstikk til DuoFresh stick, til Sigma innbyggingssterne. 12 cm
  4. Sisternen er velegnet til montering foran vegg eller innbygging i skjelettvegger. Det kreves ingen ytterligere tilgang for fremtidig service på sisternen
  5. Innbyggingssisterne er klargjort for PEX-kobling og er fullt isolert mot kondens


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
Geberit
Serie:
Duofix Sigma
Høyde:
112 cm

Dokumentasjon

  • FDV%20Duofix%20Sigma_20120613_162419.pdf (PDF 88 KB) Last ned
Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00