Geberit DuoFresh modul

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Geberit

Geberit DuoFresh modul

Geberit

Geberit DuoFresh modul

Modul for luktfritt toalett. DuoFresh modul med automatisk start og innstikk for Geberit DuoFresh Stick. Modulen fjerner den dårlige luften direkte fra toalettskålen, via et keramisk filter og returnerer den luktfri til rommet. Modulen kan kombineres med en hvilken som helst Geberit Duofix innbyggingssisterne for luktfritt toalett. Modulen kan også ettermonteres i alle Sigma-sisterner fra 2008 og senere. Inkludert strømforsyning transformator. Pris uten betjeningsplate og sisterne.
Varenummer:
P002601
Bredde:
50 cm
Høyde:
112 cm
Dybde:
12 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Høyde fra/til: 1120-1320 mm
  2. Justerbar spylevannmengde
  3. Maksimal spylevannmengde er 7.5 l
  4. Minste spylevannmengde er 3 l
  5. Ikke egnet for innstøping i betong


Tekniske detaljer

Leverandør:
Geberit
Serie:
Duofresh
Bredde:
50 cm
Høyde:
112 cm
Dybde:
12 cm
Egenskaper:
Luftavsug
Inkludert:
Festemateriell til toalett

Dokumentasjon

Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00