Geberit Duofix Sigma Sisterne

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Geberit

Geberit Duofix Sigma Sisterne

Geberit

Geberit Duofix Sigma Sisterne

Innbyggingssisterne for vegghengt toalett. Sisternen er støpt i ett stykke, ingen lekkasjeproblematikk. Den frontbetjente sisternen skiller seg fra det topp-/frontbetjente med sin standardhøyde på min. 112 cm. Dessuten er serviceåpningen til sisternen større. Sisternen er velegnet til montering foran vegg eller innbygging i skjelettvegger. Det kreves ingen ytterligere tilgang for fremtidig service på sisternen. Sisternen er tilpasset for alle toaletter med boltavstand på 180 og 230 mm samt AquaClean toaletter. Pris uten betjeningsplate.
Varenummer:
6166498
Bredde:
50 cm
Høyde:
112 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. 25-års reservedelsgaranti
  2. Lydisolerende trykkstenger monteres uten verktøy
  3. Utforingsboksen beskytter mot smuss
  4. Justerbar skyllemengde
  5. Skyll-stop-skylling med betjeningsplate Rumba, Mambo eller Tango


Tekniske detaljer

Farge:
Blå
Materiale:
Stål
Leverandør:
Geberit
Serie:
Duofix Sigma
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
50 cm
Høyde:
112 cm
Dybde:
12 cm
Inkludert:
Beskyttelseskappe for serviceåpning, tomrør til vanntilkobling Geberit AquaClean, skyllerørsbend, WC-avløpsbend, nedre bakfeste, festemateriale, beskyttelsesplugg, Klosettmuffe
Ikke inkludert:
Betjeningsplate

Dokumentasjon

Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00