Geberit Monolith Sisterne

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Geberit

Geberit Monolith Sisterne

Geberit

Geberit Monolith Sisterne

Geberit Monolith utenpåliggende sisterne for vegghengt toalett. Prisvinnende design med rene linjer og førsteklasses materialer. Dobbeltskylling med spylemengder på 6 og 3 liter. Justerbar spylemengde. Høyde 101 cm.
Varenummer:
6166336
Høyde:
101 cm
Velg farge
Hvit Sort
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Kan tilsluttes eksisterende avløp og vanntilslutning uten større byggemessige inngrep og uten etterreperasjoner
  2. Hvis avløpet sitter lavere i veggen, må du i tillegg kjøpe et eksentrisk avløpsrør, som enten forskyver med 3 eller 7 cm
  3. Leveres i to høyder: 101 og 114 cm
  4. Herdet glassfront som finnes i fargene: hvit, sort, umbra, sand og mintgrønn
  5. Finnes også en modell for gulvstående toalett


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Geberit
Høyde:
101 cm

Dokumentasjon

Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00