Geberit Monolith Sisterne

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Geberit

Geberit Monolith Sisterne

Geberit

Geberit Monolith Sisterne

Design med rene linjer og førsteklasses materialer. Geberit Monolith utenpåliggende sisterne. Den finnes i to varianter, en for vegghengt toalett og en for gulvstående toalett. Rask montering. Leveres i to høyder 101 og 114 cm. Herdet glassfront som finnes i fargene: hvit, sort, umbra, sand og mintgrønn. Her hvit 101 cm høyde for vegghengt toalettskål.
Varenummer:
6166116
Bredde:
48 cm
Høyde:
101 cm
Dybde:
10,6 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Kan tilsluttes eksisterende avløp og vanntilslutning uten større byggemessige inngrep og uten etterreperasjoner
  2. Hvis avløpet sitter lavere i veggen, må du i tillegg kjøpe et eksentrisk avløpsrør, som enten forskyver med 3 eller 7 cm
  3. Til vegghengt toalett


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Aluminium og sikkerhetsglass
Leverandør:
Geberit
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
48 cm
Høyde:
101 cm
Vekt:
25,93 kg
Dybde:
10,6 cm

Dokumentasjon

Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00