Porsgrund Glow Toalett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Porsgrund

Porsgrund Glow Toalett

Porsgrund

Porsgrund Glow Toalett

Gulvstående toalett fra Porsgrund i serien Glow med skjult P-lås og uten spylekant. Uten spylekanten er det vanskeligere for bakterier å feste seg, samtidig blir toalettet enklere å rengjøre og mer hygienisk. Toalettet monteres i gulvet med skruer som medfølger. Inkludert er også Fresh WC som gjør rengjøringen enklere og etterlater seg en frisk duft. Duftstaven legges via spyleknappen. Sittehøyde uten sete er 42 cm. Det har dobbelspyling (2/4 liter) og Porsgrund Smart glasur. Pris uten toalettsete.
Varenummer:
6002897
Bredde:
35,5 cm
Høyde:
86 cm
Dybde:
63,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Skjult P-lås
  2. Uten spylekant
  3. Sittehøyde 42 cm
  4. Dobbelspyling (2/4 liter)
  5. Porsgrund Smart glasur


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Porsgrund
Serie:
Glow
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
35,5 cm
Høyde:
86 cm
Dybde:
63,5 cm
Egenskaper:
Rimfree
Inkludert:
Fresh WC, skruer
Ikke inkludert:
Toalettsete

Dokumentasjon

Kvalitetsleverandør

Porsgrund er et af de ældste og mest elskede brands på Nordmændenes badeværelse med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter som toiletter, håndvaske, møbler og bad. Porsgrund er en del af Geberit Group som er markedsleder inden for sanitetsprodukter i Eur

0 Klikk & hent kr 0,00