Geberit AquaClean Mera Comfort Dusjtoalett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Geberit

Geberit AquaClean Mera Comfort Dusjtoalett

Geberit

Geberit AquaClean Mera Comfort Dusjtoalett

Dusjtoalettet AquaClean Mera byr på oppvarmet sete, automtatisk åpning og lokking av lokk. Toalettskål med åpen spylekant, nesten lydløst skyll og svært behagelig dusjstråle. Med fjernkontroll. Finnes med krom og hvitt deksel. Et dusjtoalett som passer inn i ethvert bad - fylt til randen med revolusjonerende teknologi. WhirlSpray dusjteknologi gir grundig, mild og økonomisk rengjøring med en rask og jevn strøm av varmt vann.
Varenummer:
6166082
Material(er):
Plast og keramikk
Bredde:
39,5 cm
Dybde:
59 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. For rengjøring med vann i anal- og vaginalområdet
  2. Hybridvarmtvannssystem gir temperert vann fra første dråpe
  3. TurboFlush skyllteknologi gir nærmest lydløst skyll og grundig rengjøring av toalettskålen.
  4. Automatisk åpning/lukking av toalettlokk, orienteringslys og seteoppvarming starter automatisk ved hjelp av en brukersensor
  5. Alle tekniske komponenter er fullstendig integrert under dekselet.


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Plast og keramikk
Leverandør:
Geberit
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
39,5 cm
Vekt:
42,5 kg
Dybde:
59 cm
Egenskaper:
Rimless, hygenic flush, kondensfri, lift-off, luftavsug, lufttørker, fjernkontroll, oppvarmet sete, rimfree og dobbeltskyll
Inkludert:
Fjernkontroll

Dokumentasjon

Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00