Laufen Celanet Navia Toalett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Laufen

Laufen Celanet Navia Toalett

Laufen

Laufen Celanet Navia Toalett

Dusjtoalett Navia har et simpelt og elegant design. Den er også svært brukervennlig. De vannbårne komponentene i Cleanet Navia kan med enkelthet avkalkes regelmessig, noe som betyr bedre hygiene og renslighet, samt forlenget levetid for dusjtoalettet.
Varenummer:
6157293
Bredde:
37 cm
Høyde:
40,5 cm
Dybde:
58 cm
Material(er):
Porselen

26 005,-

Viktigste egenskaper

  1. Lydisolasjon er allerede integrert i Cleanet Navia. Den reduserer mengden av støy fra både bruk og funksjoner som ellers overføres gjennom veggen til tilstøtende rom. Systemet oppfyller kravene til forbedret lydisolering av SIA 181 og DIN 4109 og er sertifisert av Fraunhofer Institute.
  2. Alle dusjfunksjonene kan også enkelt styres via appen. Den kan også brukes til å justere vanntemperaturen og administrere servicemeldinger, samt brukerprofilen din.
  3. Den rimløse formen og LCC-raffinement av den keramiske overflaten, er Cleanet Navia synlig ren og hygienisk og kan rengjøres både raskt og grundig.
  4. Dysen til Cleanet Navia som skylles grundig før og etter hver bruk, er sikkert skjult i dekselringen når den ikke er i bruk, og kan enkelt byttes ut eller rengjøres når det er nødvendig.
  5. Den diskrete LED-indikatorlampen på undersiden av Cleanet Navia informerer brukeren når den integrerte avkalkingsfunksjonen skal startes.


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Porselen
Leverandør:
Laufen
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
37 cm
Høyde:
40,5 cm
Vekt:
37,8 kg
Dybde:
58 cm
Egenskaper:
Softclose og rimless
Inkludert:
Toalettsete

Dokumentasjon

Laufen logo

Kvalitetsleverandør

Laufen som er en del av Roca konsernet er verdens største produsent av porselen, med hovedkontor i Sveits. Med sitt brede sortiment leverer Laufen kvalitets produkter til våre butikker, Laufen har 127 års erfaring og oppfyller høyeste krav til hygiene, kvalitet og design.

0 Klikk & hent kr 0,00