Geberit Sigma50 Betjeningsplate

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Geberit

Geberit Sigma50 Betjeningsplate

Geberit

Geberit Sigma50 Betjeningsplate

Betjeningsplate i hvit med dobbeltskyll. Betjeningsplaten har et design som gjør den enkel å rengjøre, og den er laget av materialer som er motstandsdyktige mot fuktighet og flekker.
Varenummer:
6166149
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Mål: 24,6 x 16,4 x 1,3 cm
  2. to knapper som gir forskjellige mengder vann når du skyller ned toalettet. Den store knappen er for en full spyling, mens den lille knappen er for en halv spyling for mindre mengder avfall
  3. Forkrommet bunnplate og knapper. Hvit dekkplate
  4. Materiale: Støpt sink/plast
  5. Høykvalitets betjeningsplate som passer til de fleste baderom og gir enkel og effektiv betjening av toalettsisterner


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Leverandør:
Geberit
Serie:
Sigma 50

Dokumentasjon

Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00