Geberit Sigma10 Betjeningsplate

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Geberit

Geberit Sigma10 Betjeningsplate

Geberit

Geberit Sigma10 Betjeningsplate

Innebygd sisterne som ikke er synlig siden den bygges inn i veggen.Den eneste synlige delen er betjeningsplaten som utløser skyllingen. Flotte betjeningsplater i ulike design, med forskjellige overflater og størrelser, gir deg mulighet til å finne en betjeningsplate som passer perfekt til baderommet. Velger du frontbetjente sisterner finnes det flere ulike betjeningsplater i stålkvaliteter, også med berøringsfritt WC-skyll - disse sikrer optimal funksjon til private eller offentlige toalettrom.
Varenummer:
6165999
Bredde:
24,6 cm
Høyde:
16,4 cm
Overflate:
Blank
Dybde:
1,4 cm
Material(er):
Plast
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Lydisolerte trykkstag
  2. Verktøyfri rask montering
  3. Kan fåes i 8 ulike farger


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Plast
Leverandør:
Geberit
Serie:
Sigma
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
24,6 cm
Høyde:
16,4 cm
Dybde:
1,4 cm
Egenskaper:
Enkeltskyll

Dokumentasjon

  • Sigma betjeningsplater_FDV.pdf (PDF 116 KB) Last ned
Geberit logo

Kvalitetsleverandør

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen. Bærekraft har vært en del av vår identitet i flere tiår. Det lønner seg – for miljøet, selskapet, kundene og partnerne og for medarbeiderne og aksjonærene.

0 Klikk & hent kr 0,00