TECE Drainline Slukrist

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
TECE

TECE Drainline Slukrist

TECE

TECE Drainline Slukrist

Slitesterk til tross for sitt gjennomsiktige utseende: Sikkerhetsglasset er plassert på en meget robust støtte i rustfritt stål. På samme måte som med «plate» flisleggbare slukrist, former glass slukristen en dekket overflate som kan settes inn i badegulvet. Dusjvann dreneres bort via en smal avløpsåpning langs de lange sidene av slukslukristen. TECE fører glass slukristen i standardfargene grønn, sort og hvit. Sikkerhetsglasset med rundede kanter er permanent festet til den rustfri stålslukristen under med spesiallim. Fargen på glass slukristen matcher glassfronten til TECEloop og TECEsquare betjeningsplater. Kommer i fargene hvit, grønn og sort.
Varenummer:
4533309
Farge:
Sort
Overflate:
Blank
Lengde:
80 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Gi det et enhetlig gulvdesign
  2. Unikt med glassdeksel
  3. Enkelt å rengjøre og meget hygienisk
  4. Spesielt tetningskonsept gjør installasjon trygg og enkel


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Glass og stål
Leverandør:
TECE
Serie:
Drainline
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Lengde:
80 cm
Bredde:
6,6 cm
Høyde:
2,2 cm
Inkludert:
Kun rist

Dokumentasjon

  • TECEdrainline_FDV_comfort.pdf (PDF 254 KB) Last ned
Tece logo

Kvalitetsleverandør

TECE har vokst gjennom sitt spesielle nære forhold til, og dialog med, kundene. Mesteparten av TECEs produkter finner seg bak en vegg eller inne i en forveggsinstallasjon. Kun 10 % er synlig foran veggen, for eksempel betjeningsplater og dusjrenner.

0 Klikk & hent kr 0,00