Tapwell ARM878 Brushed Black Chrome Servantkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Tapwell

Tapwell ARM878 Brushed Black Chrome Servantkran

  • Spar 25 %
Tapwell

Tapwell ARM878 Brushed Black Chrome Servantkran

Servantkran med ettgreps-betjening og høy svingbar tut, uten oppløftsventil. En brukervennlig servantkran med et tidløst og stilrent design. Sintef-godkjent. Velg mellom mange ulike overflater.
Varenummer:
9424430
Farge:
Børstet sort krom
Høyde:
30,4 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Høy roterbar tut som gjør at servantkranen er ypperlig også for montering på benkeplate med frittstående servant
  2. Overflater i råmessing, messing og kobber vil over tid endre overflatekarakter. Dette er ubehandlede overflater og vil reagere med omgivelsene rundt. Såkalt oksidering som vil gi overflaten et mer antikk/patinert utseende
  3. Overflaten tørkes av med en myk klut og lunkentvann, eventuelt også mild såpe. Unngå basiske, sure kalkløsende eller slipende rengjøringsmidler
  4. Overflaten Honey Gold får sin glans av 2—3% ekte gull
  5. Kan kombineres med bunnventil i samme farge (selges separat), sjekk 74400


Tekniske detaljer

Farge:
Børstet sort krom
Leverandør:
Tapwell
Serie:
ARM878
Lengde:
15 cm
Høyde:
30,4 cm
Egenskaper:
Høy modell

Kvalitetsleverandør

Tapwell har en enkel forretningsidè: Høy kvalitet og innovativ design til sympatiske priser. Dette kan muligens høres ut som en reklametekst, men det er det enkle prinsippet bak vår store fremgang på det norske markedet for kjøkken- og baderoms- armaturer. Man kan undre på hvordan det er mulig å selge italienske design- produkter til så hyggelige priser. Forklaringen er like enkel som sann: Vi har ingen unødvendige mellomledd mellom produsent og butikkhyllen.

0 Klikk & hent kr 0,00