Tapwell ARM081 Krom Servantkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Tapwell

Tapwell ARM081 Krom Servantkran

  • Spar 25 %
Tapwell

Tapwell ARM081 Krom Servantkran

Servantkran med et stilrent og moderne design med ett-greps betjening, høy modell. Uten oppløftsventil. Høy tut som gjør kranen ypperlig for montering på benkeplate med frittstående servant. Utstyrt med keramisk innmat og fleksible tilkoblingsrør. Fås i flere ulike overflater.
Varenummer:
9423491
Farge:
Krom
Høyde:
31,2 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Hulldiameter: Ø35 x Høyde: 312 mm
  2. Overflaten Honey Gold får sin glans av 2—3% ekte gull
  3. Skal ikke poleres. Rengjøres med myk klut og lunkent vann
  4. Overflater i råmessing, messing og kobber vil over tid endre overflatekarakter. Dette er ubehandlede overflater og vil reagere med omgivelsene rundt. Såkalt oksidering som vil gi overflaten et mer antikk/patinert utseende
  5. Servantbatteri uten oppløft, kombiner med pop-up 74400


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Leverandør:
Tapwell
Serie:
ARM081
Lengde:
19 cm
Høyde:
31,2 cm
Egenskaper:
Høy modell

Kvalitetsleverandør

Tapwell har en enkel forretningsidè: Høy kvalitet og innovativ design til sympatiske priser. Dette kan muligens høres ut som en reklametekst, men det er det enkle prinsippet bak vår store fremgang på det norske markedet for kjøkken- og baderoms- armaturer. Man kan undre på hvordan det er mulig å selge italienske design- produkter til så hyggelige priser. Forklaringen er like enkel som sann: Vi har ingen unødvendige mellomledd mellom produsent og butikkhyllen.

0 Klikk & hent kr 0,00