Fima So Servantkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
FIMA Carlo Frattini

Fima So Servantkran

  • Miljøvalg
FIMA Carlo Frattini

Fima So Servantkran

Ett-hulls servantkran med naturlige materialer som krom og hendel i lyst tre. Temperaturen reguleres/forhåndsinnstilles med hendelen til venstre, slik at den høyre hendelen enkelt brukes til å skru vannet av – og på. SO serien fra FIMA Carlo Frattini finnes i nesten ubegrensede kombinasjoner. SO er designet av Davide Vercelli og ble ved lanseringen i 2019 tildelt «Design Plus». Kontakt din lokale Comfort butikk for å se alle mulighetene.
Varenummer:
P002951
Farge:
Krom og mørkt tre
Høyde:
37 cm
Overflate:
Blank
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Fåes i ubegrensede kombinasjoner
  2. Særegen design
  3. Kun hos Comfort


Tekniske detaljer

Farge:
Krom og mørkt tre
Materiale:
Messing
Leverandør:
FIMA Carlo Frattini
Serie:
SO
Overflate:
Blank
Form:
Buet
Høyde:
37 cm
Egenskaper:
Høy modell
Inkludert:
Klikkventil
FIMA Carlo Frattini logo

Kvalitetsleverandør

Fima tilbyr det bredeste spekteret av løsninger for ethvert baderom. Kvaliteten på materialene, kreativiteten, det elegante og innovative designet med minimalistiske og softistikerte linjer. En perfekt balanse mellom design, teknologi og kvalitet.

0 Klikk & hent kr 0,00