Oras Vega Servantkran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Oras

Oras Vega Servantkran

  • Nyhet
  • Ferdig Montert
Oras

Oras Vega Servantkran

Servantkran i sort matt med ettgrepshendel og fast tut. Hendelen er utstyrt med økoknapp som kan begrense vannmengden og temperatur, dette gjør kranen enkel og trygg å bruke for alle. Oras 3S-Installation for enkel, sikker og rask montering.
Varenummer:
4200272
Farge:
Sort Matt
Overflate:
Matt
Høyde:
15,1 cm
Alt om montering
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Oras Vega er av god kvalitet med et nøye gjennomtenkt design. Vega-serien har vært en klassiker i sortimentet til Oras siden 1998, og kom i 2020 med fornyet design og tekniske funksjoner
  2. Den matte overflaten har en Nano-keramisk coating som gjør den slitesterk og motstandsyktig. Krever minimalt med vedlikehold
  3. Matchende pop-up bunnventil i sort matt må kjøpes utenom. Bunnventilen er ikke inkludert i prisen
  4. Enkel montering
  5. Sikker i bruk og vannbesparende


Tekniske detaljer

Farge:
Sort Matt
Leverandør:
Oras
Serie:
Vega
Overflate:
Matt
Lengde:
14,4 cm
Høyde:
15,1 cm
Ikke inkludert:
Bunnventil

Dokumentasjon

Oras logo

Kvalitetsleverandør

Oras er en finsk produsent av armatur til alle formål. Siden 1946 har bedriften levert armatur til både servanter, badekar, dusj og kjøkken. Som markedsleder i Norden er selskapets visjon å gjøre bruk av vann lett og bærekraftig.

0 Klikk & hent kr 0,00