Ifö Spira Art Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
Ifö

Ifö Spira Art Servant

Ifö

Ifö Spira Art Servant

En servant med klassisk skandinavisk design. Den har myke linjer og avstillingsflate i bakkant. Ingen skarpe hjørner som samler smuss. Servanten har rengjøringsvennlig glasur Ifö Clean og er godkjent i henhold til Nordic Quality. Fås også uten overløp, noe som gjør rengjøringen enklere. Monteres på bolter.
Varenummer:
6040081
Høyde:
16,1 cm
Material(er):
Keramikk
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Klassisk skandinavisk design
  2. Godkjent i henhold til Nordic Quality
  3. Designet av Knud Holscher


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Keramikk
Leverandør:
Ifö
Serie:
Spira Art
Overflate:
Blank
Form:
Rektangulær
Bredde:
60 cm
Høyde:
16,1 cm
Dybde:
49,5 cm
Type:
Enkel servant
Egenskaper:
Skjult overløp
Inkludert:
Kranhull og overløp
Ikke inkludert:
Blandebatteri

Dokumentasjon

Kvalitetsleverandør

Ifö er en av Skandinavias mest kjente varemerker innen synlige VVS-produkter med baderom i fokus. Ifö er en del av Geberit-konsernet, en ledende aktør på det europeiske baderomsmarkedet. Våre produksjonsanlegg preges av den mest moderne teknologi i kombinasjon med lang handverkstradisjon. Samspillet mellom mennesker og maskiner gir produkter med høy kvalitet. Ifös største produksjonsanlegg ligger i Bromölla, sør i Sverige. Her produseres sanitærporselen i et prosessindustrielt miljø. Ifös anlegg for dusjproduksjon ligger også sør i Sverige, i Mörrum.

0 Klikk & hent kr 0,00