ELVV Yolo Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget
ELVV

ELVV Yolo Servant

ELVV

ELVV Yolo Servant

Servant i naturlig mørk brun med marmorlignende karakter. Pusset innvendig med matt utside. Irregulær form med et unikt utseende. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
YOLO5538BS
Form:
Oval
Material(er):
Naturstein
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Unikt utseende.
  2. Ferdig impregnert.
  3. Hver stein er unik og håndskåret.
  4. Lett å vedlikeholde.
  5. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg.


Tekniske detaljer

Farge:
Brun
Materiale:
Naturstein
Leverandør:
ELVV
Serie:
YOLO
Overflate:
Matt
Form:
Oval
Bredde:
55 cm
Høyde:
12 cm
Dybde:
38 cm
Type:
Utendørs, innendørs og enkel servant
Inkludert:
Avløp 4,5 cm
Ikke inkludert:
Blandebatteri, overløp og avløpsstopper

ELVV

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00