ELVV White Rubi Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV White Rubi Servant

Elvv

ELVV White Rubi Servant

Sirkulær bolleservant med unik karakter. Servanten har en matt overflate og er tilgjengelig i ulike typer stein. Kan fås i hvit og mørk marmor. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
R4012WM
Farge:
Hvit
Material(er):
Marmor
Form:
Rund
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Ferdig impregnert.
  2. Hull til sluk.
  3. Servanten kommer uten klikkventil (må bestilles separat).
  4. Uten overløp.
  5. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg.


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Marmor
Leverandør:
Elvv
Serie:
Dark Rubi
Overflate:
Matt
Form:
Rund
Bredde:
40 cm
Høyde:
12 cm
Dybde:
40 cm
Type:
Innendørs, utendørs, formet stein og enkel servant
Inkludert:
Avløpsstopper 4,5 cm
Ikke inkludert:
Blandebatteri, overløp, klikkventil
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00