ELVV Plaso Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV Plaso Servant

Elvv

ELVV Plaso Servant

Servant i beige kalkstein med unike farger. Matt overflate med prikkhamrede sider, skåret til en rektangulær form. Tilgjengelig i ulike typer stein. Minimalistisk stil. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
PL4540GL
Farge:
Beige
Material(er):
Stein
Form:
Rektangulær
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Hver stein er unik og håndskåret.
  2. Minimalistisk stil.
  3. Lett å vedlikeholde.
  4. Unike farger.
  5. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg.


Tekniske detaljer

Farge:
Beige
Materiale:
Stein
Leverandør:
Elvv
Serie:
Plaso
Overflate:
Matt
Form:
Rektangulær
Bredde:
45 cm
Høyde:
10 cm
Vekt:
20 kg
Dybde:
40 cm
Type:
Enkeltvask
Ikke inkludert:
Avløpsstopper, overløp og blandebatteri.
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00