ELVV Bali Natu Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV Bali Natu Servant

Elvv

ELVV Bali Natu Servant

Håndskåret servant av Balinesisk Elvestein. Pusset innvendig og naturlig utvendig, hver stein er unik og håndskåret. På grunn av at produktet er håndlaget vil hver form, størrelse og farge variere noe. Lett å vedlikeholde og passer perfekt både innendørs og utendørs.
Varenummer:
NF15RS-EkstraLiten
Farge:
Grå
Material(er):
Stein
Form:
Rund
Lengde:
30 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Hver av disse servantene er unike, skåret enkeltvis fra steinblokker
  2. Lett å vedlikeholde
  3. Håndskåret servant
  4. Størrelser: Extra Liten: Bredde 30cm - 35cm. Liten: Bredde 36cm - 40cm. Medium: Bredde 41cm - 45cm. Stor: Bredde 46cm - 50cm.


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
Stein
Leverandør:
Elvv
Serie:
Bali Natu
Overflate:
Matt
Form:
Rund
Lengde:
30 cm
Bredde:
35 cm
Høyde:
15 cm
Type:
Innendørs, utendørs, formet stein og enkeltvask
Egenskaper:
Skjult overløp
Inkludert:
Avløp 4,5 cm
Ikke inkludert:
Oveløp og blandebatteri
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00