ELVV Antique Solo Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV Antique Solo Servant

Elvv

ELVV Antique Solo Servant

Lekker og unik steinservant av anortositt, som kun finnes i Norge. Steinen kjennetegnes med en variasjon av blå, turkise og brune krystaller på en brun bakgrunnsfarge. Steinen er ekstremt kompakt, som dermed gjør servanten svært motstandsdyktig mot slitasje, riper og flekker. Lett å vedlikeholde.
Varenummer:
LSQ4013AN
Farge:
Brun
Material(er):
Stein
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Avløpsstørrelse – 4,5 cm. Uten overløp
  2. Mål: B40 x D40 x H13 cm
  3. Anortositt heter steintypen som ble dannet for flere hunder millioner år siden, og kun finnes her i Norge. Få norske krystaller på badet!
  4. Kombiner servanten med ulike farger og materialer og observer hvordan de ulike krystallene hentes frem
  5. Produsert i samarbeid med Lundhs Real Stone


Tekniske detaljer

Farge:
Brun
Materiale:
Stein
Leverandør:
Elvv
Serie:
Antique Solo
Bredde:
40 cm
Dybde:
40 cm
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00