ELVV Juan Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV Juan Servant

Elvv

ELVV Juan Servant

Elegant servant i hvit matt med et hint av grå, som kan være utendørs og innendørs. Skåret til en irregulær form. Servanten kommer uten klikkventil (må bestilles separat). Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
JUAN6033WM
Farge:
Hvit
Material(er):
Marmor
Form:
Oval
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Elegant servant.
  2. Ferdig impregnert.
  3. Hull til sluk.
  4. Lett å vedlikeholde.
  5. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg.


Tekniske detaljer

Farge:
Hvit
Materiale:
Marmor
Leverandør:
Elvv
Serie:
Juan
Overflate:
Matt
Form:
Oval
Bredde:
60 cm
Høyde:
14 cm
Dybde:
33 cm
Type:
Innendørs, utendørs, formet stein og enkel servant
Inkludert:
Avløp 4,5 cm
Ikke inkludert:
Overløp
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00