ELVV Ivio 55 Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV Ivio 55 Servant

Elvv

ELVV Ivio 55 Servant

Servant i unik sandstein med naturlige treårer som tekstur. Matt overflate med en irregulær form. Fascinerende på sin egen måte. Tilgjengelig i ulike typer stein. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
IVI5535GL
Farge:
Beige
Material(er):
Stein
Form:
Rektangulær
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Beige kalkstein med unikt fargespill.
  2. Hull til sluk.
  3. Lett å vedlikeholde.
  4. Finnes i forskjellige typer.
  5. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg.


Tekniske detaljer

Farge:
Beige
Materiale:
Stein
Leverandør:
Elvv
Serie:
Ivio
Overflate:
Matt
Form:
Rektangulær
Bredde:
55 cm
Høyde:
12 cm
Dybde:
35 cm
Type:
Innendørs, utendørs, formet stein og enkel servant
Inkludert:
Avløp 4,5 cm
Ikke inkludert:
Bunnventil
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00