ELVV Ijan Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV Ijan Servant

Elvv

ELVV Ijan Servant

Servant i lys grå sandstein, med en varm følelse. Skåret til en firkantet form med en matt overflate. Pris uten blandebatteri.
Varenummer:
IJA4010LG
Farge:
Grå
Material(er):
Stein
Form:
Firkantet
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Hver stein er unik og håndskåret
  2. Hull til sluk
  3. Inkludert avløp
  4. Servanten er ferdig impregnerte fra fabrikken
  5. Lett å vedlikeholde


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Materiale:
Stein
Leverandør:
Elvv
Serie:
Ljan
Overflate:
Matt
Form:
Firkantet
Bredde:
40 cm
Høyde:
10 cm
Dybde:
40 cm
Type:
Formet stein og enkeltvask
Inkludert:
Avløp
Ikke inkludert:
Avløpsstopper, blandebatteri og overløp
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00