ELVV Black Orka Servant

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Elvv

ELVV Black Orka Servant

Elvv

ELVV Black Orka Servant

Unik firkantet steinservant av sort granitt for et moderne utseende. Høyde 14 cm. Granitt er en sterk stein med god hardhet, som gjør servanten enkel å vedlikeholde.
Varenummer:
583814SB
Farge:
Sort
Material(er):
Stein
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Avløpsstørrelse – 4,5 cm. Uten overløp
  2. Mål: 58cm x 38cm x 14 cm
  3. 100% naturstein
  4. Kombiner servanten med ulike farger og materialer og observer hvordan de ulike krystallene hentes frem. Et utmerket valg til både innendørs og utendørs bruk
  5. Lett å vedlikeholde


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Materiale:
Stein
Leverandør:
Elvv
Serie:
Black Orka
Bredde:
58 cm
Dybde:
38 cm
Elvv logo

Kvalitetsleverandør

ELVV ble grunnlagt i Norge av et team av baderomseksperter med en spesiell kjærlighet for naturens skjønnhet. Utskjæring, forming og polering av enkle, naturlige steiner slik at de blir forvandlet til vakre og fascinerende steinobjekter, er det vi gjør best. Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. Vi fremhever enkelt og greit den rustikke sjarmen til steinene gjennom utviklingen av våre kreative designer. Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgjengelig fra hele verden. For å få tilgang til de beste og mest unike materialene som er tilgjengelige, jobber vi med fabrikker på forskjellige steder som deler vår entusiasme og lidenskap. Vi ønsker å ta med naturen inn i folks hjem. Derfor er våre servanter laget av 100% naturstein uten kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

0 Klikk & hent kr 0,00